Ех Венциии, ако всички бяха като тебе, сега щяхме да имаме календари по 10лв парчето ... Дано повлечеш крак и се присетят колегите, дето още се помайват.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Календар за 2010 - инфо и заявки.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ПОСЛЕДЕН КОМПРОМИС ЗА НАЙ-МЪРЗЕЛИВИТЕ ИЛИ ЗАБРАВИЛИТЕ :
СРОКА ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА КАЛЕНДАРА Е СРЯДА, 27 ЯНУАРИ !
След това мандалото хлопва, и всичко приключва !
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеПОСЛЕДЕН КОМПРОМИС ЗА НАЙ-МЪРЗЕЛИВИТЕ ИЛИ ЗАБРАВИЛИТЕ :
СРОКА ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА КАЛЕНДАРА Е СРЯДА, 27 ЯНУАРИ !
След това мандалото хлопва, и всичко приключва !Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
На тези които ги мързи или нямат опит, ще им кажа, че процедурата по превода е елементарна и отнема 5 минути.
Предлагам, след като приключи всичко, да се публикуват никовете на тези които само са заявили и не са превели пари.Като "вратичка" да пуснат ЛС на Alfa User и да си кажат защо.Не е срамно ако някой е останал без пари, криза е, разбираемо е.
п.п.За Люлинци: Клона на ДСК в Лабиринта /преди тунела/ работи до 18:30ч.Last edited by Kuker; d.m.y г., 09:05.sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Аз днес преведох обещанотоХайде не се смотайвайте....Ясно е че на всеки му е трудно с парите, но този календар мисля си заслужава всяка стотинка
А след време ще си повиши даже цената
Най-евтино и лесно е да отидете в Клон на ДСК...другото са 5мин парите и един подписИ не забравяйте основанието за плащане да кажете
Клоновете на ДСК..
https://dskbank.bg/Page/default.aspx...nd%20contacts/Last edited by VFTI; d.m.y г., 13:22.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Съвест си трябва съвеееест ... Иначе това с публикуването на нелоялните е добра идея, замислям се за това вече ... Календара ще е още по-хубав от превюто, което стои на първа страница, но самия нов дизайн ще е изненада - със сигурност приятна
Comment
-
С куриер и си плащаш доставката когато пристигне календара.
Предполагам де, това е най-удачният вариант според мен.
Само където на Алекс ще му се завие свят от толкова много отделни пратки.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Предлагам пратките за София да се пратят на куп и на един човек и от там да се разпределят...Другата седмица мога да ударя едно рамо, ако това ще бъде избраният подход....
И примерно след това договорка с мен, или ще бъдат оставени на работното място на някой добър колега примерно и той ще ги раздава, или пък аз ще се наема да ви ги разпратя с куриер за всеки по отделно за София да речем....
Таа аз предлагам моята помощ. Ако се наложи няма проблемиАко има други начини още по-добре
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Comment
-
Определено всички календари за конкретния град ще бъдат пращани накуп. Нямам намерение да вися 5 дена в куриерския офис и да пълним гушата на разни фирми ...
Така че ако искате, уговорете се за всеки град кой да получи доставката, и да разпредели бройките нататък.
За последен път - при следващ превод без обозначен ник, просто си прибирам парите за себе си - нямам време и нерви да издирвам кой кой е !!! Знам, че служителите в банките понякога се правят на интересни, но като видите, че не е отразен ника ви в превода - пишете ми лично по дяволите !!!Last edited by Alfa User; d.m.y г., 20:21.
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеПредлагам пратките за София да се пратят на куп и на един човек и от там да се разпределят...Другата седмица мога да ударя едно рамо, ако това ще бъде избраният подход....
И примерно след това договорка с мен, или ще бъдат оставени на работното място на някой добър колега примерно и той ще ги раздава, или пък аз ще се наема да ви ги разпратя с куриер за всеки по отделно за София да речем....
Таа аз предлагам моята помощ. Ако се наложи няма проблемиАко има други начини още по-добре
Comment
Comment